KOM RIJDEN BIJ DE LEUKSTE RIJSCHOOL VAN HAARLEM!

Rijschool 023 uit Haarlem heeft dankzij zijn ervaring en persoonlijke aandacht hoge slaging-percentages. Bent u op zoek naar een professionele rijschool in Haarlem en omgeving, die deskundig rijles geeft en zorgt dat u zo efficiënt mogelijk uw rijbewijs behaalt, dan bent u bij Rijschool 023 aan het juiste adres. Rijschool 023 is een rijschool waarbij veel PASSIE en GEDREVENHEID naar voren komt. Bij ons staat de leerling centraal. De kracht van Rijschool 023 zit vooral in de goede en sfeervolle begeleiding en we hebben aandacht en geduld voor onze leerlingen. De lessen worden op maat gemaakt en waar nodig bijgesteld.

Wij zijn het adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg. Graag willen wij je uitnodigen voor een proefles bij Rijschool 023.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • Hoog slagingspercentage
  • Online reserveringssysteem
  • Ervaren rijinstructeurs
  • Centraal in examengebied!
  • Duidelijkheid
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit
  • Resultaatgericht

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het inschrijfformulier hiernaast >>! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat je een goede inschatting krijgt van hoeveel lessen je nodig hebt.

Sara Rijppaert
Sara Rijppaert
2021-03-26
Super fijne rijschool en top lessen van Ibrahim gehad!! In 1 keer geslaagd, bedankt voor alle leuke lessen!!! 😁😁
Jaya Besteman-Goold
Jaya Besteman-Goold
2021-03-22
Top rijschool, heb bij 3 gezeten. Ibrahim en zijn collegas zijn topdocenten en weten het ook nog eens gezellig te maken. Zeker een aanrader!!
Mart Heuvelmans
Mart Heuvelmans
2021-03-19
Het was erg gezellig in de auto ! Super blij met mijn rijbewijs☺️
joep schouten
joep schouten
2021-03-18
Nexhat, heel erg bedankt voor de ontzettend goede en gezellige lessen! In 1X geslaagd! Zonder jou was dit niet gelukt. Topper👍.
Fleur Rose
Fleur Rose
2021-03-17
Was een super fijne rijschool! Altijd gezellig in de auto. De filmpjes hebben heel erg geholpen, door alle hulp heb ik mijn tussentijdse toets en examen in 1x kunnen halen! Heel erg bedankt!!💪🏼
Daan van Lohuizen
Daan van Lohuizen
2021-03-16
Eerste m’n broer en nu ik, straks m’n broertje Emrah! Je video’s hielpen super veel bedankt!!!!
Puck Helmink
Puck Helmink
2020-12-11
Super fijne rijlessen gehad met Younnes! Altijd hele duidelijke instructies en een leuk praatje tussen door, voelde me altijd op me gemak om alle vragen te stellen die ik had. Ik raad de rijschool erg aan!

TOP